dijous, 12 de juliol del 2012

Justificació





Woman using computer Free Photo




Aquest blog ha nascut directament de la idea de crear un espai d'intercanvi d'opinió amb els companys d'estudis del Grau d'Informació i Documentació de la UOC. És obert, evidentment, a qualsevol persona que hi vingui a parar cercant informació d'algun dels temes que hi tocarem i que hi vulgui dir la seva.

En algun moment durant el semestre passat vaig pensar a crear-me un blog només per a mi, privat, no indexable i no visible a lectors no convidats. La primera idea era disposar d'un espai on endreçar aquells enllaços que durant els estudis em semblessin especialment interessants i/o útils.

Després vaig pensar que si el blog era útil per mi, podia ser-ho també per altres persones. Així que finalment ha decidit lligar les dues idees: anar fent una crònica periòdica, del que vaig trobant d'interessant a les diferents assignatures i alhora obrir un espai d'intercanvi d'opinió.

Podeu deixar els vostres missatges en forma de comentaris o bé escriure'm o localitzar-me al campus o a les xarxes socials.




Autor de la fotografia: Ariel da Silva Parreira.
Obtinguda a stockvault.net, repositori d'imatges lliures de drets d'autor.